Тази дискусия на калий е представена с надеждата, че един от неговите читатели ще обмисли извършването на друг експеримент за създаване на ефект на калий на ревматоиден артрит (РА). Не е имало доклад в литературата връщане назад към 1914 на такъв експеримент. Въпреки това, сега д-р Реза Растманеш от Иран наскоро извърши големи контролирани клинични изпитвания тестване калиеви добавки срещу ревматоиден артрит с драматични понижения в болка по всички предмети и увеличаване на кортизола. Сега той би искал да продължи изследванията си клиничен тестване калий в комбинация с други хранителни вещества, особено магнезий, в англоезична страна. Пълномощията му са впечатляващи. Ако знаете на всякакви ревматология или хранене отдел в състояние да го наемат, моля, свържете се с мен с имейл Isoptera в att.net и аз ще Ви изпратим копие от статията той е представен дневник. Също така мога да се организира, за да изпратите своя автобиография, ако желаете.

Всяка основна хранителна съставка е трябвало да бъдат проучени по отношение на ревматоиден артрит преди това. С оглед на начина, по който хормоните, които са регулирани от или регулират калий, като например кортизол и DOC са ангажирани с ревматоиден артрит (РА), ниското тяло цялото съдържание на калий при ревматоиден артрит (РА), както и начина на калий богати диети облекчават РА, калий, особено трябва да са били изследвани досега.

ВЪВЕДЕНИЕ

Тъй като най-сериозният аспект на диарии се губите калий, кортизол е придобил атрибут на опазването на калий, като го движи в клетките, когато кортизол намалява. Кортизол (но не кортикостерон) се намалява по време на калиев дефицит, и това намаление сметки за много от симптомите на РА.

Кортизолът изключва повечето от медни ензими, когато намалява, така че отделянето на мед се увеличава и лизил оксидаза инхибира. Последните две характеристики са предложени за сметка на по-голямата част на смъртността от аневризми и инфекции по време на ревматоиден артрит (РА). Така спешната необходимост да оцелее по време на загубата на калий вирулентен диария е поставил хора в хода на еволюцията на някои от най-лошите симптоми на ревматоиден артрит.

ДИСКУСИЯ

Съдейки по драстичен спад на смъртността при бебетата, страдащи от вирулентен щам на диария с калиеви добавки [1], загуба на калий в тези заболявания, които принуждават цикличен AMP да отделят вода в червата [2] трябва да бъде най-сериозният ефект от диарии . Аз предполагам, че това е причината, поради която кортизол е придобил атрибут на движещи калий от клетки [3] и следователно в клетките при намалява. Безспорно е причината, поради която секрецията на кортизол от надбъбречните се инхибира от нисък серумния калий ин витро (в епруветка), но не кортикостерон [4]. По този начин тялото има начин на сигнализация за намаляване на секрецията на кортизол по време на сериозно заболяване на червата независимо на АСТН. По този начин тялото обратно мобилизира имунната защита срещу диария чрез кортизол. Ендотоксин бактериални заболявания принуждават тялото да секретират кортизол чрез увеличаване АСТН [5] и това вероятно е адаптация на бактериите да принуди орган за инхибиране на имунната система. Глюкостероид отговор модифициране фактор (GRMF) секретира от Т-клетки, а след това не позволява на кортизол от това да имат пълен ефект върху белите кръвни клетки, различни от супресорните клетки [6] и по този начин поставя заданието, както прави интерлевкин-I [6]. Интерлевкин-I също стимулира секрецията на кортизол [7], като прави кахектин (тумор-некротичен фактор) [8]. Подозирам, че това е адаптация да се дадат някои поддръжка кортизол [9], когато нормалното производство ACTH по-късно се прекъсва в режим на ендотоксин атака [10]. С други думи, на имунната система поема своя регулиране, но при по-висока зададена точка. Ролята на GRMF все още не е доказано за физиологични процеси. GRMF вероятно ще се окаже, че инхибират кортизол за повечето от тези процеси, както и на имунните клетки, със сигурност поне за кортизол в различни влияе на калий.

Един от най-важните на кортизола контролира имунната защита е мобилизирането на наличието на мед към белите клетки, атрибут, който би възникнал, защото медта е от решаващо значение за адекватна имунна защита [11]. Основен начин кортизол прави това е чрез, обратнопропорционално на концентрацията му, затваряне производство на мед-съдържащи ензими като Лизил оксидаза и супероксид дисмутаза [12]. Лизил оксидаза катализира образуването на напречни връзки в цялата свързваща тъкан, включително еластин [13]. Тъй еластин съставляваща Основната сила на нормалните кръвоносни съдове [12] и има бърз оборот, това е най-сериозният проблем при артрит. Разкъсани аневризми заедно с лоша устойчивост към инфекции и сърдечни заболявания са главните крайни събития в артрит [14].

Тялото използва церулоплазмин мед за извършване на имунната система по време на инфекция [12]. Вероятно основната причина за това развитие е, че медта в церулоплазмин не е в равновесие със серума и затова не е на разположение на патогени. Въпреки това, церулоплазмин се използва също така за да мед на жлъчката за отделяне [15]. Затова твърдят, че повишаването на серумния церулоплазмин в RA [16] предизвиква повишена екскреция на мед в членове на обществото, които, дори и преди това, са получавали по-малко от минималната дневна нужда.

ИЗВОДИ

Доказателства могат да бъдат предоставени за това предложение по няколко начина. Артритните хора трябва да имат по-ниска цяло тяло съдържание на калий, отколкото нормалните хора. Това е доказано, [17]. Червените кръвни клетки имат по-високо съдържание на калий от нормалното време RA [18]. Това не трябва да се приема като брояч доказателства, защото аз подозирам, че това е адаптация да помогне да се избегне колапс на кръвообращението, когато дехидратация намалява обема на кръвта по време на диария.

Трябва да има по-ниска концентрация на калий в кръвната плазма при РА. Националната здравноосигурителна и Nutrition Survey-III е определил, че на 39 695 души, подбрани, имаше 840, които казват, че са били диагностицирани с ревматоиден артрит. От тях, 691 имали серум тествани за калий. От тях 7.8% имат по-малко от 3,6 милиеквивалента на литър, 34,7% между 3.6 и 4.0, 40.7% между 4.0 и 4.4, и 18,1% над 4,4. Само 18% се оказа в границите на нормата. Пробите бяха охладени и изпратени на външни договорни лаборатории [48]. Хладилно кръв увеличава видимата сума, когато е серум, който се анализира, особено ако има забавяне в анализа. В допълнение към това, arthritics губят калиев от тромбоцитите, когато кръвта се изтегля [47]. Ако някои са неправилна диагноза, имаше ремисия, тъй като са били диагностицирани, или беше по-дълъг от обичайното закъснение в анализ, той може да се отчита за 18% привидно нормално. Така че това проучване показа, най-малкото, повечето артритиксс ниско съдържание на калий. Много други в изследването са били ниски на калий също. Така че, освен ако не е артрит се причинява от нещо друго, освен на калиев дефицит и нисък калий е симптом или акцентира RA, тези други хора, изследването ще трябва да са имали артрит, както добре. Вярвам, че много хора умират на калиев дефицит, причинени болест на сърцето, без да е артрит, т.нар на калиев дефицит, трябва да се акцентира причина за артрит. Подозирам, че тази кауза може да бъде микоплазма бактериална инфекция. Във всеки случай, голяма част от артритикс, най-малко, са твърде ниски на калий със сигурност, някои опасно ниско.

Това твърдение акцент е правдоподобно, защото антибиотици (тетрациклини, особено миноциклин), специфични срещу странна бактерия видове лишени от клетъчни стени, които могат да влизат в клетките като вируси, наречени Микоплазма” или микобактерии са били каза да бъде доказано, че лекува много артритикс[50]. Въпреки антибиотика се казва, че е само максимално афективно ако пациентите спрат да ядат захари, мазнини, и зърна. Това значително ще увеличи приема на калий. По отношение на съпротива заболявания, особено бактериални, вероятно има друга причина за поддържане на клетъчна калий нормално с адекватно хранене. Изглежда, че белите кръвни клетки вакуола изисква алкална среда, за да убие и двамата и смилат микроби. За да се постигне това, трябва да се изпомпва калий в вакуола с помощта на калций активирана (ВКса) помпа. Това е известно, тъй като, когато даден химикал блокира тази помпа канал, микроби не са убити, въпреки нормално фагоцитоза (поглъщайки на микробите) и оксидаза дейност [51]. Така че изглежда правдоподобно ми се, че когато помпата работи нормално, ниско клетка калий може да го направи по-трудно да се постигне повишена алкалност. Това може да е причината, поради дефицит на калий в бъбреците са податливи на инфекция [*]. Може да се предположи, че това е проблем, с микобактерии също и да обясни защо калиеви добавки са толкова ефективни срещу РА. Микобактерии като фактор при болки в ставите е правдоподобно, тъй като тези бактерии може и да увеличава секрецията на глюкостероид факторите на реагиране промяна, въпреки че няма доказателства. Друг правописа за бактерии ги наричат ​​mycoplasmin също е замесен в артрит съгласно този референтен [49]. 50% от пациентите с ревматоиден артрит са имали други видове микоплазмени бактериални инфекции [52].

Трябва да има по-ниска честота на РАсред хората на калий или добавки, които ядат Лайт Солът Мортън (TM) или пол и пол Стърлинг (TM). Не съм чувал за епидемиологично проучване показва това. Въпреки това, хората, които работят в поташ мини имат с 25% по-ниска заболеваемост от сърдечно-съдови заболявания в сравнение с околното население [19], както и болест на сърцето е по-разпространено в РА. Трябва да има лечение на РА, при стартиране на калиеви добавки. Не контролиран експеримент е съобщено, които да сочат, различна от тази на Растманеш . Въпреки това там е историята на случая на единична артритни донесе до 3500 милиграма на ден, за да се изследват ефектите на различни стероидни хормони на минералния баланс на организма [20]. Общо 3500 милиграма е за размера на възрастен ще получи от непреработени храни. Предметът показва последователно подобрение по време на експеримента, въпреки че калий е само последователно промяната. Общият му тяло калий бавно, но последователно се изправи. Знам, че от пет истории, които са премахнали РА болка чрез добавки. Трябва да има отрицателна корелация между високите калий, причинена мускулни спазми и РА, но нямам полезни данни. Нито пък аз знам на положителна корелация с яденето женско биле (но не и женско биле бонбони, който е направен от анасонови семена) грейпфрут, или калиев губи диуретици, всеки от които се увеличават загубата на калий. Трябва да има отрицателна корелация между яденето киселини, които имат несмилаеми аниони и РА тъй като водородните йони се намесва с калиев екскреция [21]. Не познавам добър експеримент или епидемиологично проучване. Независимо от това, че се предполага, от народен обичай, че яденето оцет [22], или череши е ефикасна. Оцетът изглежда съмнително, тъй като това е моето разбиране, че ацетат може да се метаболизира от организма [22а]. Въпреки това, не е изключено, че хората на диета с високо съдържание на калории, не използват всички ацетата или дори голяма част от нея. Във всеки случай, РА не трябва да присъстват много хора, които се хранят предимно зеленчуци, вместо на зърна. Един експеримент е извършен в която РА оздравя в група от хора, като преминаването към зеленчукова диета [23б]. Консумирането на банани, ще се увеличат калий донякъде, но това е само умерен източник на калории, почти същото като картофи.

Подозирам, че хората с ревматоиден артрит са склонни да имат по-лоша способност за запазване или абсорбира калий в сравнение с други хора, защото на увреждане на бъбреците с отрова като бром газ (както се случи с мен в лаборатория колеж) или дългосрочни отрови в растенията храни или от мек генетичен дефект или от отрови отделят от патогенни бактерии. Някои бактериални инфекции задействат РА. Скрининг някои общи отрови в момента в храната може да бъде поучително, както за забавяне и увеличаване на екскреция. Тъй GRMF инхибира кортизол, е възможно, че несъответствие в имунния отговор, включващ GRMF в някои хора или някои видове инфекции (последното се случва) може да изостри РА.

Ако се използват животни за опити, е безсмислено да се използват плъхове или мишки, защото те разчитат на кортикостерон да регулират имунния отговор, не кортизол. Подозирам, че този развит, защото те имат фактор в тяхната чревна течност, която противодейства на холера токсин [23]. Те също имат способността да абсорбират вода при циклично AMP стимулиране в част на дебелото черво [24] вместо да отделят вода, за разлика от други животни. В резултат на това, те не се нуждаят от система кортизол срещу диария.

Поради смущението в метаболизма на медта се предлага като най-сериозният аспект на РА, доказателства за ефект на мед трябва да бъде възможно. Допълването му с мед трябва да премахне някои от симптомите на РА. Не съм чувал за такъв експеримент. Въпреки това, е известно, че финландски мъже, които работят в медни мини имат малко артрит или податливост към инфекция. [25]. Високо мляко диета заедно с чести сауни може да бъде две причини, поради други финландци имат една от най-високите проценти на артрит в света [26], тъй като млякото е най-бедната източник на мед [27, стр.92] и изпотяване губи калий [28]. Мляко е показано, че има висока статистическа корелация със сърдечно-съдови заболявания, казва, че като голям риск като пушене [29], което от своя страна е заболяване свързано с РА. Лапландците на месна диета имат по-нисък процент на РА не е много по-далеч на север [26]. The Masai на Африка имат по-висок процент на РАот околните племена [30, p768]. Масаите също да използвате много мляко, както и много малко зеленчуци, които зеленчуци би повишен прием на калий. Мъжете, които работят в медни мини трябва да имат по-силни тъкани в сравнение с други миньори, защото процентът на наранявания, които да доведат до загубеното време е значително по-ниска [31], макар и наранявания, като увреждане на очите и изгаряния, които не са засегнати от сила са част от данните. Яденето на много миди или черния дроб трябва да се намалят тези симптоми, свързани с дефицит на мед, тъй като те са най-богатите източници, но знам, че на нито едно проучване. Същото трябва да важи и за питейна вода киселина от мед водопровод.

Аз вярвам, че е неразумно да се даде кортизол и да е клас от хора, чиято имунна система е слаба, като артритни хора. Ако се прецени, че трябва да се повиши кортизол в организма, защо да не използваме нещо относително безопасно, като калиеви добавки? Ако се използват калиеви добавки, бъдете сигурни, че витамин Б-1, е адекватна, тъй като мокро” сърцето болестта бери-бери на не може да се осъществи, когато калий е ненадеждна. [32] Очевидно е, че обратното също е вярно и за витамин B-1 добавки. Поради тази причина, ако пациентът има сърдечно заболяване, е много важно да се определи дали тя е причинена или подчертана от витамин В-1 или с калиев. Ако тя не може да се определи, че е наложително, че и двете се допълват.

Ако калиев хлорид се разтварят в плодов сок, той има добър вкус и се избягва опасността за червата, че дори и с бавно освобождаване ентеро таблетки могат да представят. Хлоридът е най-лесно запазва формата [33]. Когато калият се привежда в нормално състояние е необходимо да се премине към бикарбонат защото хлорид повишава кръвното налягане [http://www.wellnessresources.com/tips/articles/potassium_is_a_vital_key_for_lowering_blood_pressure/]. Би било по-добре и по-безопасно все още да се осигури калиев от високо храна на калий, като например целина или бамбукови филизи, както е предложено Еффингер [34]. Не се вари, размразени, не консервирани зеленчуци с ниско съдържание на нишесте са най-богатите източници [35]. Въпреки това, отстраняване на дефицит ще бъде по-бавно от калий не се свързва с хлорид и да отнеме няколко седмици или месеци по-дълго.

A калиев дефицит може да възникне от диария, яде преработени храни, разчитане на зърно или мазни храни [35], психически стрес стимулиране на алдостерон [36] (което е основният регулатор на калий) [37], стрес стимулиране на кортизол (както в операция, например [38]), диуретици, женско биле [39], както и вероятно грейпфрут [39а], пристъпи на изпотяване [28], силно повръщане [40], хранене натриев бикарбонат [41], [42] хипервентилация, лаксативи [43], клизми [44] (особено ако продължително), шок от изгаряния или наранявания [45], враждебни или страшни емоции [36], както и много висока или много ниска прием на натрий [46], всички от тях увеличение екскреция или намаление прием на калий и много едновременно би било много опасно и може би дори фатално, ако е удължен.

A хронична калиев дефицит трябва непременно да доведе до дегенеративни заболявания. Вярвам, че тя се материализира в някои хора като РА, или поне акцентира РА. Ако не, тогава това, което е името на дегенеративно заболяване, което присъства на калиев дефицит? Това не е хипокалиемия. Това е само една дума, която описва ниско серумния калий, маркер или симптом. Крайно време е ние открихме такова име.

“Има един принцип, който е бар срещу цялата информация, която е доказателство срещу всички аргументи, и който не може да не държи човек в вечно невежество. Този принцип е осъждане, без разследване (от Хърбърт Спенсър). От времето, че атлантическата треска масло от черен дроб се препоръчва за лечение на рахит сто и петдесет години минаха през което време рибено масло всъщност е намаляла през популярност с медицинската професия. Той не беше до сър Едуард Меланби създадена през 1920 г., че той вече не може да се отрече. Нека се надяваме, че ние не трябва да чакаме 150 години преди клинично проучване д-р Растманеш е повторен тестване калий срещу артрит (виж точка в началото).

Епилог

Здравето на хората в САЩ са плачевни (многобройни статистика), и по-голямата част от него е лошото хранене. Както лекарят 12-ти век, се опитва да се лекува с диета, преди да администрира лекарства, каза; “Няма заболяване, което може да се лекува с диета трябва да бъдат лекувани с други средства“, или като Хипократ, изразена в 460 - 377BC, “Ако можехме да се даде на всеки индивид правото размер на хранене и физически упражнения, не е твърде малко и не е твърде много, щяхме да намери най-сигурният начин за здравето. Тя ще изглежда, че здравословният начин на живот е било известно от дълго време. това е моето убеждение, че непреработено състояние, размразени, а не консервирани, с високо съдържание на зеленчуци диета ще запази голяма част от хора разумно здрави и без да е необходимо за диети. 80% от американците не ядат достатъчно зеленчуци, но въпреки че 72% от американците се вземат витамини и минерални добавки ежедневно или понякога [Сарди p148], тяхното здраве е зверски, особено старите хора.

Бих предполагат, че частично решение на проблема с лошо калий хранене би било да поставите данък върху всички храни, които е имал калий отстранява чрез преработвателите на храни и изцяло финансира всички медикар и работник е компенсация за наранявания и болести, които са свързани с ревматоиден артрит, сърдечни заболявания и високо кръвно налягане. Това също така ще вземе възмездното данъчната тежест сега, направени за тях и го поставете върху плещите на тези, които причиняват проблема.

Авторът, Чарлз Вебер, има диплома по химия и степен на MS в почвознанието. Той е изследвал калий продължение на 50 години, предимно изследователска библиотека. Той е излекуван своя ранен стадий на артрит (33 години). Той е публикувал статии за съюзническите теми в; Журнал Теоретична биология (1970, 1983), The вестник на Аплиад Нутритион (1974), клинична и експериментална ревматология (1983), и Медицински хипотези (1984, 1998, 1999, 2005, 2007, 2008).

Всички печатни права върху тази статия са запазени. Електронни права са освободени.

 

Първоначално в http://socrates.berkeley.edu/~kihlstrm/HypRightHemi.htm. Отиди на главната страница.

Leave a Comment